Вибір вібратора у сексшопі BrokenSofa: на що звернути увагу новачкам

На чтение
6 мин
Просмотров
156
Вибір вібратора у сексшопі BrokenSofa: на що звернути увагу новачкам

Шукайте вібратори з безпечних для тіла матеріалів, таких як силікон або медичний пластик, з простими та зрозумілими елементами керування. Для зручності у ванній або душі обирайте водонепроникні вібратори.

сексшоп BrokenSofa

Урізноманітнити ігри у ліжку з партнером, а ще – отримати можливість досліджувати межі та чутливість власного тіла можна, якщо придбати якісний вібратор у інтернет секс шопі BrokenSofa. А у цій статті ми розповімо, які вони бувають, що можуть стимулювати й на що звернути увагу під час вибору.

Які існують види вібраторів

Сучасна секс-індустрія пропонує широкий вибір іграшок, за допомогою яких можна вдовольнити усі свої бажання та потреби. А жіночі вібратори – найбільша категорія у будь-якому сексшопі, завдяки чому можна підібрати модель під власні вподобання.

Серед найпопулярніших типів вібраторів відзначимо:

  1. Кролик: класика серед іграшок, відома завдяки додатковому кліторальному відростку, що може мати будь-які форми й використовуватись для стимуляції горошинки.
  2. Вібропуля: це мінівібратори, які підходять для точкової стимуляції ерогенних зон на тілі, можуть мати форми помади або пульки.
  3. Стимулятор точки G: оригінальний вид іграшки, який має збільшену головку (часто в формі пальця) для стимуляції ерогенної зони всередині.
  4. Вакуумний: найпопулярніший вібратор, який стимулює за допомогою вакуумно-хвильового впливу.
  5. Віброяйця: невеликі іграшки з хвостиком, які створені для носіння за межами будинку, а також для тренувань інтимних м’язів.
  6. Мікрофони: своєрідні масажери з великою головкою, які підходять для пестощів не тільки жіночого, а й чоловічого тіла.
  7. Пальчикові: моделі, які вдягаються на фалангу пальця чи на кісточки, й використовуються під час прелюдій або сексу для додаткової стимуляції вібрацією чи текстурами.
  8. Для сосків: спеціальні іграшки, які мають  невелику головку або щупальці, щоб охопити поверхню чутливого соска.
  9. Анальні: мають стопер, відрізняються тоншою формою та меншими габаритами, підходять для стимуляції зони ануса.

Відзначимо також окремі категорії секс-іграшок, які мають особливий попит. Наприклад, парні вібратори, які купуються для ігор на відстані, оскільки мають управління за допомогою пульта ДУ або смартфона. А ще можна поговорити про особливу категорії іграшок у вигляді пульсаторів та моделей, які мають ротацію головки – все для того, аби додати більше пікантних відчуттів!

Особливості та технології у популярних брендів у Брокенсофі

сексшоп BrokenSofa

Вібратори створюються як європейськими, американськими, так і азійськими брендами, які змагаються у тому, аби перевершити один одного й запропонувати клієнтам найбільш унікальні відчуття та методи впливу.

Наприклад, бренди можуть використовувати такі унікальні технології:

  • Dorcel: амбасадор гнучких вібраторів, а ще відомий моделлю, яка містить спеціальні кульки-перлинки для додаткової стимуляції під час введення;
  • Lelo: відомий тим, що пропонує вакуумний стимулятор, який дарує неперевершені відчуття за допомогою звукового впливу;
  • Lovense: амбасадор технологічний іграшок, що відомі можливістю використання на відстані та великою кількість смартфункціонала;
  • Satisfyer: класика іграшок, перші впровадили вакуумну стимуляцію та широке різноманіття віброрежимів;
  • Womanizer: пропонує авторську технологію безконтактного впливу, а ще – функціонал автопілота для легкості управління.

А тому звертайте увагу безпосередньо на те, що саме ви хочете отримати від іграшки: чутливий, ніжний масаж за допомогою перлинок, чи випробувати усі можливості теледильдонічного досвіду з коханим на відстані!

Яким може бути матеріал вібраторів

Найперше, на що може вплинути матеріал іграшки – це тактильні відчуття. Якщо вона буде шорсткою, неприємною на дотик – годі й думати, що всередині буде відчуватись якось інакше, а тому увесь дешевий сегмент вібраторів з Китаю ліпше не розглядати.

Вібратори можуть бути створені з таких матеріалів:

  • Пластик: найдешевший матеріал, легко тримає форму, але може пошкодитись від недбалого догляду, не гнеться;
  • Гель: гладенький, приємний на дотик, може мати безліч кольорів, гарно гнеться, однак може викликати алергію;
  • Кібершкіра: за тактильними відчуттями близька до людської шкіри – ніжна, гладенька, еластична, потребує якісного догляду;
  • Силікон: універсальний, нестаріючий матеріал, легко дезінфікується, не викликає алергії, може використовуватись під водою;
  • ПВХ: практичний, дешевий, за ним легко доглядати, може приймати будь-які форми, а ще – дезінфікується будь-якими засобами.

Відзначимо, що від матеріалу залежить те, наскільки легко буде доглядати за іграшкою. Скло та пластик можна мити під водою, силікон та його похідні потребують спеціальних очисників, які не будуть залишати плями та патьоки на покритті.

На що звернути увагу під час підбору вібратора

сексшоп BrokenSofa

А тепер до головного – на що ж варто звернути увагу, щоб обрати правильний вібратор й при цьому не помилитись?

Дотримуйтесь наступних корисних порад:

  1. Звертайте увагу на розмірні характеристики: для початківців краще обирати іграшки, які мають діаметр не більше 3 см.
  2. Матеріал має значення, особливо, якщо ви хочете отримувати більше приємних відчуттів, для чого підійде силікон чи кібершкіра.
  3. Не рекомендується обирати скляні чи металеві іграшки для початків через їх велику вагу та складність використання.
  4. Оберіть тип управління – кнопками на основі, за допомогою пульта ДУ чи смартфона (якщо будете грати на відстані).
  5. Придивіться до додаткових функцій – нагріву, безконтактного впливу, можливості створювати власні патерни вібрацій тощо.
  6. Обирайте моделі на акумуляторах, а не батарейках: вони будуть слугувати довше й не треба буде постійно витрачатись на заміну джерела енергії.
  7. Якщо плануєте використовувати іграшку не лише у ліжку, а й за його межами – обирайте повністю водонепроникні моделі.
  8. Не забувайте про те, що іграшки варто комплектувати усім необхідним – лубрикантами на водній основі, а ще – очисниками.

А якщо вам потрібні якісні вібратори – обирайте їх на сайті сексшоп.

admin logo

Всем привет! В этом блоге мы выкладываем полезную информацию на тему який вібратор вибрати. Если у вас есть вопросы или темы, которые мы еще не успели раскрыть в нашем блоге - пишите об этом в комментариях.

Оцените автора
( ваша оценка будет первой )
Оставьте комментарий. Ваше мнение очень важно для нас.
best hosting
биржа прямой рекламы