Кухонна техніка Ventolux – запорука смачних страв на вашій кухні

На чтение
3 мин
Просмотров
390
Кухонна техніка Ventolux – запорука смачних страв на вашій кухні

Ventolux - бренд кухонної техніки, який виробляє широкий асортимент приладів для кухні. Серед продукції Ventolux можна знайти газові і електричні плити, духові шафи, витяжки, холодильники, посудомийні машини та інші пристрої.

Побутова техніка відіграє неабияку роль в сучасній домівці. Вона допомагає прати, готувати їжу, нагрівати воду, очищувати повітря. Уявити своє життя без електронних помічників вже майже зовсім неможливо. Не є винятком і кухонна техніка. Адже майже всі кухонні процеси так чи інакше завʼязані на побутовій техніці. Зберігання продуктів, випікання страв, створення напоїв, шинкування овочів – за все це відповідальні різні електроприлади. Від їхньої надійності залежить, наскільки швидкими та якісними будуть результати. Саме тому важливо обирати техніку серед перевірених і надійних компаній-виробників. 

Бренд Ventolux

ТМ Ventolux – це бренд побутової техніки, що вже багато років випускає на ринок України різну побутову техніку для дому та кухні. В категорії кухонних приладів Ventolux ви можете знайти наступну техніку: витяжки, вбудовані холодильники, посудомийні машини, варильні поверхні, духові шафи, настільні плити та печі, кухонні плити тощо. Детальніше ознайомитися з асортиментом можна в офіційному інтернет-магазині Ventolux за посиланням: https://ventolux.ua/. Далі поговоримо детальніше про деякі з категорій. 

Кухонні плити

Кухонні плити. В асортименті Ventolux є різні моделі кухонних плит – газові та комбіновані (газові + електричні). Газові плити – це доволі стандартна модель плити, яку можна зустріти в домівках багатьох українців. Якщо казати про комбіновану модель, то це трохи модернізований та більш сучасний варіант. Адже електрична духовка забезпечує краще пропікання страв завдяки більш рівномірному розподілу тепла в середині шафи. 

кухонные плиты Ventolux

Витяжки

Витяжки. Ця категорія є однією з найширших і це зовсім не дивно, адже Ventolux випускає витяжки з моменту свого заснування й встигла за цей період модернізувати й розширити модельний ряд. На сьогодні, в каталозі Ventolux є наступні моделі витяжок: вбудовані, класичні, Т-подібні, телескопічні, з деревом, похилі та інші. 

Духові шафи й варильні поверхні

Духові шафи й варильні поверхні. Прилади з цих категорій можна купувати як окремо, так і в комплекті. До вибору представлено багато моделей у різних відтінках: бежевому, сірому, кремовому, чорному, пісочному тощо. А також з різних матеріалів: склокераміка, чавун, неіржавіюча сталь, алюмінієва сталь. 

Вбудовані холодильники

Вбудовані холодильники. Такі моделі холодильників мають специфічну конструкцію зі спеціальними кріпленнями. За допомогою них холодильник вбудовується у кухонні меблі. Такий варіант підійде для тих господарів, що хочуть створити у себе на кухні гармонійний та стильний інтерʼєр. Вбудована модель холодильника виглядає більш елегантно та мінімалістично, ніж звичайна стаціонарна. До вибору доступні моделі холодильників Ventolux з різними функціями та з різним обʼємом основної та морозильної камери.

Рекомендуємо завітати в офіційний інтернет-магазин Ventolux, аби переглянути інші категорії товарів бренду. 

admin logo

Всем привет! В этом блоге мы выкладываем полезную информацию на тему обзор техніки Ventolux. Если у вас есть вопросы или темы, которые мы еще не успели раскрыть в нашем блоге - пишите об этом в комментариях.

Оцените автора
( 1 оценка, среднее 5 из 5 )
Оставьте комментарий. Ваше мнение очень важно для нас.
Ольга - Авг 24, 2023
Виробляється Ventolux в Україні, і бренд зарекомендував себе надійним і якісним виробником кухонної техніки. Продукція Ventolux відрізняється сучасним дизайном, зручною експлуатацією і довговічністю.
Ответить
best hosting
биржа прямой рекламы